Joke
 

Mijn naam is Joke Koops, ik ben een enthousiaste yogadocente van de integrale yoga in het dorp Elim. Ik heb jaren in de zorg mensen met een verstandelijke beperking verpleegd.

Ik ben gestopt met werken toen de kinderen zijn geboren. Ik kon mij toen volledig aan hen wijden. Nu de kinderen naar school gaan ben ik werkzaam als invalkracht in de bejaardenzorg. Dit doe ik graag omdat ik deze mensen nog wat warmte wil meegeven.  

Naast mijn gezin en werk haal ik mijn ontspanning uit het maken van muziek, het lezen van een boek, wandelen en uit yoga. Toen ik in aanraking kwam met Yoga, heeft dit mijn leven positief veranderd. Hier leerde ik omgaan met onrust en stress, door deze om te zetten in een innerlijke rust. Ik heb ontdekt dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk.

Begin 2002 heb ik Maitreyi leren kennen. Zij heeft mij haar kennis gedeeld van de visie van Sri Aurobindo en zijn met gezellin Mirra Alfassa. In 2007 heb ik bij haar de docenten opleiding gevolgd en ben ik yogalessen gaan geven.

Heb je vragen neem gerust contact met mij op.